Предизборна среща в Терзийско

  ПРЕИЗБОРНА СРЕЩА, ТЕРЗИЙСКО - 2 ОКТОМВРИ 2019 ПРЕИЗБОРНА СРЕЩА, ТЕРЗИЙСКО - 2 ОКТОМВРИ 2019 Васил Радойчевски

  Сряда, 2 октомври, салонът на кметството вТерзийско. Среща с кандидата за трети управленски мандат Донка Михайлова и общински съветници от КП“БСП за България“ за община Троян.

  Нашият кмет отчете направеното и очерта какви са вижданията за бъдещото управление и развитие на община Троян. С радост мога да кажа, че бе отбелязано отношението ни като общински съветници от БСП към инициативите на селото. Ние активно се включихме с лични средства в ремонта на църквата и хората от селото помнят това с благодарност.

  Селото има свой забележителен дух. Ежегодно се провежда празник на грънчарството, прави се жива картина за залавянето на Захари Стоянов през 1876 г., с внуци на местните жители се поставят летни детски пиеси. Научихме, че тук е учреден Инициативен комитет за изграждане на паметник за загиналите във войните. Всичко това не е еднократно, то се развива във времето и аз се ангажирам да подкрепям тези хубави инициативи.

  В Терзийско са оптимисти. Местният жител Минко Вачков обяви какъв ще бъде резултатът на местните избори: общински кмет – Донка Михайлова, повече от 10 общински съветници от БСП и кметски наместник в Терзийско – Димитрина Станчевска.

  Остава да видим дали е надарен с гадателски прозрения.

   
   

   

  © 2024 Камен Спасовски - официален сайт