Доброданци благодариха на досегашното управление

  Доброданци благодариха на досегашното управление СНИМКА Васил Радойчевски

  Благодарности за направеното в селото чу кметът Донка Михайлова при срещата с хората от Добродан. Тя бе посрещната в събота с цветя. Имаше и бонбони по масите – народният представител д-р Валя Александрова почерпи за празника на българския лекар – деня на свети Иван Рилски.

  Д-р Александрова благодари за детската градина, която е запазена въпреки силния натиск да бъде закрита, изрази надежда да стане още по-хубава. Присъстващите благодариха за направата на улица „Опълченска”, но същевременно заявиха, че има още улици за асфалтиране – те „не са пипани” 30-40 години.

  На срещата стана дума още за Домашния социален патронаж, чиято кухня е в Добродан и готви дневно за 248 човека, както и за факта, че местното читалище вече от държавна собственост е станало общинска, като такава ще се поддържа, макар  много пари да отиват по това перо.

  Г-жа Михайлова каза, че Троян е сред малкото общини в България, издържащи пенсионерски клубове. Това ще продължи, защото тези клубове са местата за общуване на хората в златната възраст.

  Сред малкото критики бе тази за боклука, който не се събирал редовно – освен по площада. Обяснено бе, че при сигнал до „Комунални услуги” чрез кметския наместник нещата ще се променят.

  Добродан е хубаво село, с хубав паметник – „село без паметник е махала”, напомни кандидатът за общински съветник Васил Радойчевски, и в моите приоритети ще бъде да подкрепям всяка добра инициатива в полза на неговите жители.

  © 2024 Камен Спасовски - официален сайт