За мен

  Няколко думи за мен

  Роден съм в Троян и живея в него със семейството си. Имам по-голям брат, който също живее тук и работи за просперитета на града чрез проектите на Местната инициативна група. Рождената ми дата (20.06.1964) говори за вече понатрупан житейски стаж. Със знания и богат опит в икономическата сфера съм, тъй като съм завършил Стопанската академия в Свищов и съм работил в счетоводство и в дървообработването. Наясно съм с проблемите на малкия бизнес от личен опит - преди години издавахме вестник „БАЛКАН реклама”. Проблемите на трудовото законодателство и неговото прилагане бяха мои задължения, докато бях на позициите инспектор и директор в Инспекцията по труда в Ловеч. Осем години бях ръководител на общинската администрация като секретар на Община Троян (2000-2008), благодарение на което познавам „отвътре” дейностите и задълженията на тази администрация.  В последните четири години съм общински съветник от групата на БСП, в постоянните комисии „Бюджет, финанси и икономика“ и „Законност, обществен ред и контрол върху работата с жалби и предложения на гражданите“.

  Възпитаник съм на две емблематични за Троян училища – ОУ„Иван Хаджийски” и ПГ „Васил Левски”. Имам син от първия брак и дъщеря ученичка.

  Обичам спорта и болея за проблемите му. Градският стадион, басейнът в Шипково, ски пистите на Беклемето... Биатлонът, колоезденето...Наша радост, потребност на младите (и на всички останали), но и наша болка понякога...

  Искам Троян да стане още по-хубав град. Град, с който да се гордеем и в който човек може да намери щастието си и пълноценния живот.

  Защото обичам атмосферата на малкия балканджийски град..

  Стремя се да водя здравословен живот, но не си отказвам троянската сливова. Тя е неделима част от атмосферата на моя град.

  Тези, които ме познават, знаят, че мога да съм търпелив, не умея да гоня инат и/или да убеждавам някого с насилие. Но не обичам и да се подчинявам, ако съм убеден в своята истина (с изключение – на жена ми).

  © 2024 Камен Спасовски - официален сайт