Новини

  Кандидатите за общински съветници в Община Троян от Коалиция "БСП за България". УСПЕХ!
  Фолклорен празник организиран от НЧ "Творчество-1928г.", Кметство Балканец и Община Троян по случай 95 години от основаването на Читалището и 70 години с името Балканец ще се състои на 15 юли/събота/ на централният площад на селото.
  Общинското предприятие „Комунални услуги“ започва подмяната на силно амортизирани и повредени контейнери за събиране на отпадъци в населените места от община Троян. Общо 240 контейнера, по 1100 л., са закупени от ОП „Комунални услуги“ и ще достигнат до жителите на всички 21 села от общината. Към настоящия момент, новозакупените контейнери няма да обезпечат всички нужди, но значително ще подобрят възможността за повишаване качеството на сметосъбирането.
  Още много юбилеи, на които да ме каниш, още много любими хора, които да браниш.Бъди здрав и благословен!
  Тримата плевенски художници Ралица Цветкова, Иван Недялков и Илия Алексиев представят изложба живопис и керамика в Троян. Тя ще бъде открита на 23 юни, от 18.00 часа, в галерия „Серякова къща”. Ралица Цветкова е родена през 1975 г. в Плевен и е завършила е ССХУПИ в Троян през 1994 г. Има участия в общите изложби на училището. През 2020 г. започва да рисува активно и да участва в изложби в родния си град – пролетните и есенни салони на плевенските художници, както и в други изложби общи експозиции. Подкрепя максимата на великия Леонадо да Винчи: ”Живописта е няма поезия, поезията…
  Страница 1 от 3
  © 2023 Камен Спасовски - официален сайт