Новини

  Бертолт Брехт „Щом правителството е недоволно от своя народ, да го разпусне, да назначи избори и да си избере друг народ”.
  Троянският манастир "Успение Богородично" днес отбеляза своят храмов празник.
  Местната инициативна група - Троян, Априлци и Угърчин организират на 5 септември(събота) от 10 часа на площада на Априлци кулинарен фестивал на традиционната местна кухня. В Троян фестивала ще се състои на 19 септември(събота) от 10 часа на пл. Възраждане.
  Първата съвместна изложба на Иван Хаджийски(живопис) и Валентин Щинков(графика) се откри в троянката галерия "Серякова къща" на 28 юли. Тя е озаглавена "43 години след това".
  Четвъртък, 21 Ноември 2019 14:49 ОБЯВЛЕНИЕ На основание чл.44, ал.2 от Закона за местното самоуправление и местната администрация, чл.21, ал.1 от Закона за публичните предприятия, чл.9 от Наредбата за изискванията и критериите за ВиК операторите и квалификацията на персонала им и чл.21 от Наредба №3 за реда за упражняване правата на Община Троян в търговските дружества с общинско участие в капитала, в граждански дружества и сдруженията с нестопанска цел и Заповед №1546/18.11.2019 г. на кмета на община Троян, Община Троян ОБЯВЯВА Конкурс за възлагане управлението на “В и К - Стенето” – ЕООД, гр. Троян, за срок от 3 години…
  Изложба на 12-ти клас от Националното училище за приложни изкуства „Проф. Венко Колев" се открива на 19 ноември (вторник) от 18 часа в галерия "Серякова къща".
  Читалището във Врабево е основано през 1911 г. с името "Надежда", а през 1944 г. е преименувано на "Христо Ботев".
  Присъствах на премиерата в Троян на книга, написана от свързан родово с троянския край българин, отдавна живеещ в чужбина – Марин Троянов.
  Страница 1 от 2
  © 2022 Камен Спасовски - официален сайт