Новини

  Още много юбилеи, на които да ме каниш, още много любими хора, които да браниш.Бъди здрав и благословен!
  Тримата плевенски художници Ралица Цветкова, Иван Недялков и Илия Алексиев представят изложба живопис и керамика в Троян. Тя ще бъде открита на 23 юни, от 18.00 часа, в галерия „Серякова къща”. Ралица Цветкова е родена през 1975 г. в Плевен и е завършила е ССХУПИ в Троян през 1994 г. Има участия в общите изложби на училището. През 2020 г. започва да рисува активно и да участва в изложби в родния си град – пролетните и есенни салони на плевенските художници, както и в други изложби общи експозиции. Подкрепя максимата на великия Леонадо да Винчи: ”Живописта е няма поезия, поезията…
  Инициативният комитет за изграждане на паметник на Васил Левски в град Троян организира във фоайето на Общината представяне на проектните предложения за паметник на Апостола. Макетите на паметниците и визуализацията на архитектурното решение за поставяне на скулптурите са изложени за обсъждане. Каним гражданите и гостите на град Троян да изразят своето мнение в поставената на място урна или на е-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.. Желаещите да дарят средства за изграждане на паметника също могат да го направят чрез банков превод по сметка: BG74IORT80481092106900 BIC: IORTBGSF Срокът за изразяване на мнения е 20.06.2022 г.
  Бертолт Брехт „Щом правителството е недоволно от своя народ, да го разпусне, да назначи избори и да си избере друг народ”.
  Страница 1 от 3
  © 2023 Камен Спасовски - официален сайт