Открихме предизборната кампания

  „Работихме честно за троянска община. Имаме спокойствието да гледаме хората в очите.”

  Това каза нашият нов-стар кандидат за кмет Донка Михайлова при откриването на предизборната ни кампания. То се състоя в ресторанта на хотел „Шато Монтан”, чиято зала бе препълнена.

  Лидерът на нашата партия Росен Веселинов каза, че резултатите ще са налице, ако сме сплотени. Той подчерта, че семейството му живее в Троян, родителите му са тук, за него не е без значение кой ще е стопанин на общината в следващите години.  Росен Веселинов припомни част от успехите на нашия кандидат за кмет в предходния мандат. Изтъкна също, че Троян е сред десетте най-развити общини в България.

  Когато думата бе дадена на Донка Михайлова, тя каза, че доверието на хората се печели с подкрепата в трудни моменти. „След 8 години управление мисля, че знам рецептата: баланс на политиките”, заяви Михайлова.

  Задачата ни е поне 13 съветници да имаме в новия общински съвет, каза Владимир Хаджийски, който представи листата за общински съветници, в която е и моя милост под номер 12.

  Хубави думи за Троян изрече гостът от НС на БСП Крум Зарков. Той поздрави организацията ни, че е задружна за разлика от това, което се вижда на други места. Зарков определи Донка Михайлова като свой пример за подражание – че говори кратко, ясно, компетентно, че от нея струи любов към всеки троянец.

  И той, и Михайлова предупредиха, че опонентите ще ползват като оръжие купуването на гласове, за което вече се създава организация. БСП обаче ще ангажира всичките си сили, за да се противопостави.

  © 2023 Камен Спасовски - официален сайт